søndag den 13. oktober 2013

RØDT er ikke bare RØDT!

Nu har jeg begået en strikkeprøve mere!


Gjort bogstaverne kraftigere.....


Strikket en livlig grøn farve med.....


Men det spiller stadig ikke efter mit hoved!


Det er for letbenet. Det ligner tutti-frutti farver. Der er ikke det rette modspil til æblerne!Egentlig ved jeg godt, hvad der er galt med min kant!

Jeg har ikke nok af den Alfarøde højlandsuld!
Den Alfarøde er det, der giver æblerne det varme, indbydende, lokkende udseende. Der er ikke brugt så meget i æblerne, men nok til at give tyngde og form.
Og det er det der mangler i kantens farver!
Derfor har jeg lavet strikkeprøver og gjort knuder på mig selv og mine rundpinde for at krybe udenom...
Det kan man ikke!
Farver er enten / eller og de gør kun, som de selv vil!

Er der nogen der har noget Alfarød Højlandsuld liggende , som de vil sælge til mig???
Der er nemlig ikke noget til salg på Garnudsalgs side!

12 kommentarer:

 1. Hej Anne
  Det plejer altid at komme igen, de farver der mangler. Så jeg håber for dig - hvis ingen andre har det - at det snart kommer hjem igen.Har man først sat sig det i hovedet skal det bare være det.
  Jeg har lige bestilt noget af højlandsulden ,men tre af de farver jeg gerne ville have er p.t. ikke tilstede. Så jeg håber også han snart får en ny sending. Knus Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingrid. Ja, det er jo ulempen ved den måde at få garn på.... Dels manglende farvekort, dels skiftende leveringer/lager. Mens prisen opvejer meget!!!!
   Så med min fikse ide om hvordan kanten skal være.... må jeg bare vente... ØV!
   Håber dit snart dukker op.
   mvh. Anne

   Slet
 2. Desværre :(
  Men har du prøvet med hvid skrift på sort/mørk bund?
  Jeg synes nemt, det kan blive for meget rødt, hvis der også er rødt i kanten. Hvide bogstaver kan binde kanten til sjalets hvide bundfarve ...... ?
  Hvis det tiltaler dig, så har du slet ikke brug for mere rød højlandsuld :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ann. De mørke prøver jeg har lavet tiltaler mig ikke. Jeg tror, vi alle har en grundlæggende stil/smag... Og min er, at kanten skal feste!
   Så jeg håber der kommer noget Alfa rød til huset!
   Mvh. Anne

   Slet
 3. Prøv at kontakte www.garnudsalg.dk telefonisk, da det ikke altid, at deres netbutik er opdateret. Alternativt prøv www.ullaroejkjaer.blogspot.dk , der vel - positivt ment - fungerer som fjernlager for ovennævnte pga. køb til eget lager/forbrug.
  Held og lykke mvh. Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kristine
   Jeg vil have en snak med Garnudsalg. Måske de ved hvornår der er nyt! Næste gang køber jeg en hel cone! Mht. Ulla, så har jeg nok tænkt at hun bruger nogle helt andre farver end jeg!
   mvh. Anne

   Slet
  2. Je har læst dit indlæg, men ikke reageret da jeg ikke har den røde nuance Anne.

   Slet
  3. Hej Ulla. Jeg har læst din blog og fulgt dine projekter. Og som nævnt tænkt at vi vælger meget forskellige farver. Fortsat god ferie... Nyd syden. her varsler de frost!
   Mvh. Anne

   Slet
 4. Anne, jeg så dit råb om hjælp via Liselotte Weller, jeg kan ikke skrive til dig via FB siden Strik, så jeg fandt frem til dig her. Jeg har faktisk lidt Alfarød liggende, men jeg har købt det over flere omgange, så jeg kan faktisk godt se, at det ikke helt er samme nuance. Hvor meget skal du bruge?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej ????. Sjove omveje tråden vikler sig rundt i!
   Jeg vil gerne købe , også selv om det ikke er helt ens i nuancen. Det gør ikke noget at det changerer lidt... Bare jeg får en større tyngde i farverne!
   Hvor meget vil du af med?? Jeg skal bruge 150g, når det er bundfarven i kanten! Har du mere køber jeg gerne.
   Du kan sende mig en email via min profil her på bloggen!

   Slet
 5. Sikke problemer du er løbet ind i, men jeg er sikker på at det nok skal blive flot når du får den rigtige farve og det tyder på at hjælpen er lige om hjørnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise. Det er vist et godt eksempel på de overraskelser og udfordringer man kan møde i løbet af et projekt! Håber snart der er garn hos Garnudsalg, for Anonym herover har ikke nok til kanten.
   mvh. Anne

   Slet