torsdag den 3. april 2014

Ærmer!!!!!Efter mine beregninger på mønstret, skulle jeg nu være kommet til ÆRMERNE!


Det ser lidt snævert ud på ginen...

Så kan man heldigvis sammenligne med de trøjer, der er i brug...

Nej.. der skal lige lidt med til.
For jeg ved, at det kryber lidt i vask, når garnet "folder sig ud".

Jeg har også haft mine spekulationer angående samlingen mellem ærmer og krop...
Da jeg strikker oppe fra og ned, står det jo på hovedet!


Jeg har en ringe rum-retningssans (jeg kan heller ikke kantstens-parkere!).
Så jeg har revideret mønstret mange gange!
Nu strikker jeg et par omgange mere...
Tager ud og deler til krop og ÆRMER!!!!

11 kommentarer:

 1. Du er ret hurtig på de pinde!
  Hehe, ja, det ser yderst kropsnært ud på den gine, men sådan er der jo nogle, der foretrækker det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes ikke en sweater skal være SÅ kropsnær, der må gerne være plads til lidt "rørelse". Og nænsom tildækning, der hvor man er lidt ude af form!

   Slet
 2. Så spænnende at blive med til en designrejse!!! Den bliver flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.... det er da også ved at udvikle sig til en længere føljeton over temaet Nordiske stjerner..... Håber resultatet står mål med indsatsen!

   Slet
 3. Parallelparkere - hvem behøver dog at kunne det? ;-) Til gengæld kan man godt blive lidt irritereret, når rum-retningssansen svigter - det kender jeg så udmærket! Hvor bliver det en smuk trøje - det er jeg ganske sikker på :-)

  SvarSlet
 4. Parallelparkere - hvem behøver dog at kunne det? ;-) Til gengæld kan man godt blive lidt irritereret, når rum-retningssansen svigter - det kender jeg så udmærket! Hvor bliver det en smuk trøje - det er jeg ganske sikker på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det med op-ned forståelsen driller altså ret irriterende, når jeg prøver at tænke mig til hvordan det kommer til at se ud!
   Så derfor kommer der mange hm... tilpasninger undervejs!

   Slet
 5. den bliver så flot ! dejligt at vi kan følge med i processen :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Angelika. Der bliver tihvertifald noget at skrive om, når jeg sådan prøver mig frem!
   Strikkehilsner retur.Anne

   Slet
 6. Hej Anne
  Hvis jeg forstår dit problem korrekt, så er det ikke størrelsen, da du vel bare strikker lidt flere omgange med udtagninger, men snarere hvordan du viderefører dine tre mønstre fra bærestykket: for- og bagstykkes stjernemønster, raglanstribens mønster og skulder-ærmemønstret, når du skal dele mellem krop og ærmer. Hvis jeg har ret i min antagelse om, at du tager ud på hver side af raglanstribens mønster og dermed deler mellem forstykke/bagstykke og ærme midt i dette, så vil jeg foreslå, at du på kroppen (efter at have slået ærmegabsmasker op på samme måde, som du slog op i halsen) fortsætter med raglanmønstret og inddrager nogle af de opslåede masker svarende til dem, der er på ærmet. Mellem de to raglanmønstrede striber under hvert ærme ville jeg strikke skulderærmemønstret eller et simpelt stribemønster (lodrette striber er altid godt :-)). På ærmet inkl. de masker, som er slået op til ærmegab ville jeg fortsat strikke skulder/ærmemønstret bortset fra midt på underærmet, hvor jeg ville bruge raglanmønstret og tage ind svarende til hvordan du tog ud på bærestykket, altså på begge sider af raglanmønstret. Kort sagt ville du så fortsætte raglanmønstret i 4 striber nedad på kroppen (2 i hver side adskilt af striber eller skulder/ærmemønster) og strikke ærmer i skulder/ærmemønster med en raglanmønsterstribe centreret om underærmet, hvor indtagning til ærmet er. Hvis du ikke altid går med armene oppe, så er der ingen, der ser, at ærmets raglanmønster ikke er en direkte fortsættelse af de 2 ½ raglanmønstre fra bærestykket.
  Jeg håber, at ovenstående gav mening, men under alle omstændigheder, så ser jeg frem til din løsning. Husk at holde armene oppe (i overført betydning) og god strikkelyst. Mvh. Kristine

  SvarSlet
 7. Jeg havde tænkte på det med striberne fra raglanborten... men endte med at striben blev udfaset og taget med i det to andre mønstersektioner.
  Jeg tager ud under armen og fortsætter nedad med stjerner.....
  Strikkehilsner. Anne

  SvarSlet