onsdag den 21. maj 2014

Rejseklar....


Efter turen til Ålborg med styrtregn i bagagen...
valgte Gitte og jeg at køre til Eventyrsport i Silkeborg...
når jeg alligevel skulle hente Gitte i Herning.

Der er et godt udvalg og en god betjening...
og vi gik ud af forretningen med en ny rygsæk hver!

Vi har brugt Haglöfs/Tight i mange år, men jeg vil gerne have flere rum og inddelinger, så jeg har bedre styr på de små ting.

Mærket denne gang blev Osprey.
Omhyggeligt udvalgt og prøvet af i butikken...

7 kommentarer:

 1. Den er flot og den ser meget effektiv ud, men det er svært at vurdere størrelsen ... er det en, du har med dig rundt hele dagen i London, fx? Eller er det bare, så du har plads til masser af håndbagage?

  SvarSlet
 2. Den er effektiv. 28L. 2gode sidelommer til vandflasker. Et stort rum med to paneler til tablet og papirer. Lille lomme øverst til mp3 eller Oystercard. Udvendig: I den ene s ide smal dyb lomme til fx solbriller og i den anden side stor lomme ind over fronten til fx regntøj.
  Gitte købte modellen med 34L. Hun er højere end mig.
  Bruges hele dagen i London. Også til storindkøb.

  SvarSlet
 3. Det mærke skal jeg vist lige have studeret lidt nærmere - tak for info :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har haft tanken om at investere i en lidt større rygsæk, så der er plads til regntøj, eller en trøje men jeg har heller ikke lyst til at slæbe på mere end nødvendigt, men somme tider ville det altså være rart nok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har gentagne gange forsøgt mig med mindre tasker.... Og hver gang fundet ud af, at jeg får samlet mere sammen, end jeg har plads til!
   Konklusionen: Der kan være lidt i en rygsæk, men der kan ikke være meget i en dametaske!!!!
   En rygsæk på 25-30L med et stort rum inkl. plads til tablet og med organiser i yderlommen eller indvendig er det, der fungerer bedst for mig.
   Denne Osprey Comet på 28L har været god på turen tl London. Og bliver også en god hverdagsrygsæk.

   Slet
 5. Først må jeg lige sige, at din "halskraveting" ser spændende ud - jeg tiltrækkes i høj grad også af farven ;-) Jeg har længe irriteret mig over de manglende små rum i min Haglöfs - så måske skal jeg kikke lidt på Osprey næste gang - tak for tippet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... og velbekomme...
   Jeg er spændt på hvordan halskravetingen kommer til at fungere... fortsættelse følger...
   Haglöf har nogle skoletasker/rygsække med computerrum og flere mindre rum. Men jeg synes de er for store ... Denne på 28 L passer til min højde på 164 cm. Gittes på 34L passer til hendes 174 cm... Indretningen er den samme.

   Slet