onsdag den 2. juli 2014

iPad irritamenter.....

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har et forhold til min iPad, der nærmest kan betegnes som væbnet neutralitet.
Den er genial... til mange ting...
Men der er også arbejdsgange jeg ikke fatter.. og som jeg finder direkte irriterende...

Som når jeg svarer på bloggen... eller andres blogs...
Jeg toucher svar og jeg begynder at skrive på mit Logitech Tastatur.

Så er der lige noget, jeg skal repetere oppe i teksten og skubber siden hen på det, jeg skal læse...
Retur til svar...
Og så er det jeg bliver irriteret... for nu reagerer tastaturet ikke...
Jeg skal touche på "Kommenter som"...
touche på min blogadresse .....
touche i svarområdet så cursoren kommer frem ...
få den placeret rigtigt...

Og nu... nu... kan jeg skrive færdigt!

Krydse af i "Underret mig" og touche SEND!

Og tilgiv mig udtrykket "Touche" men det er en TOUCH skærm og for liiige at understrege, at det er berøring og ikke klik på!
Noget er bare nemmere i Windows med MUS!

12 kommentarer:

 1. Så prøver jeg igen - havde heldigvis kopieret
  Nu vil jeg så lige sende dig en kommentar her fra min IPad, hvilket sjældent lykkes. Jeg er fuldstændig enig i, at en pc ved man hvad er, men IPad kan være drilsk - især med kommentarer. Der er mange jeg ikke kan kommentere og det er på jysk - rigtig træls - for lige netop til at sidde og læse bloggene er IPad genial til. Nu ser vi så om jeg kan sende denne. God onsdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig TRÆLS! Det med, at man pludselig ikke kan skrive, fordi man har skubbe siden... eller bare strittet for meget med en finger, så den har ramt glasset et forkert sted... DET har irriteret mig og det varede længe før jeg fandt ud af at komme tilbage i "svar" feltet!!!

   Slet
 2. Det lykkedes 2. Gang - skulle logge mig ind på googlekontoen, nå men det er jeg ikke blevet bedt om på andres blogge. Mystisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Super... Jeg synes at i Blogger fra Google skal jeg logge mig ind igen, mens andre blogprogrammer son fx Wordpress ikke laver det nummer med mig.... Hvad er din erfaring?

   Slet
 3. ja øv irriterende! jeg har slet ikke fundet ud af hvordan man kan skrive videre. Jeg plejer at opgive.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber da at dette Tip kan hjælpe dig ind og skrive kommetarer.... Jeg kan så godt lide at få en snak/diskussion... også gerne kritik... Det tvinger en til at se tingene fra en anden vinkel!

   Slet
 4. Jeg er til dels enig. Jeg vil nødig undvære min stationære pc, men heller ikke min iPad. Jeg har ingen problemer med at kommentere hos Blogger, men derimod er det vanskeligere hos Wordpress, fordi jeg hele tiden skal logge ind. Jeg er altid logget ind hos Blogger med min Googlekonto.
  Men... jo, min iPad kan også godt 'fryse' skærmbilledet fast, eller hoppe helt ud på skrivebordet, så jeg skal logge på igen. Derfor bruges den allermest til at læse fra eller som opslagsværk af alt muligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. De tekniske dimser har hver deres funktionspraktikaliteter! Jeg bruger iPad mere og mere, er rigtig glad for mit keyboard, der gør det nemt at skrive og fungerer som beskyttelse. Wordpress har jeg ikke haft problemer med... skalbare verificere at jeg vil have beskeder fra indlæg..... Har ikke prøvet at blive smidt helt tilbage til skrivebordet... men der er nogle arbejdsgange, som ovennævnte, der irriterer mig!

   Slet
 5. Enig! Jeg skriver fra min iPad, men det er hverken sjovt eller nemt. Ipadder er til at læse på, åbenbart, og ikke meget andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh.. det virker idiotisk bøvlet, taget i betragtning hvor højt besunget Apples vidunder er på brugervenlighed...
   Men jeg bliver så stædig... det skal s.. funke... Og med ovennævnte TOUCH frem og tilbage går det..!
   Men der er da nogle funktioner der slet ikke findes i Apples univers... så må man ind på sin W!

   Slet
 6. Jeg er helt enig! Men jeg har fundet ud af, at hvis jeg klikker tastaturet væk, nederst i højre hjørne, og klikker på det sted jeg vil skrive, så tastaturet kommerfeem igen, så kan jeg skrive videre. Men hos nogle er det ikke et problem - f.eks. hos Ellen. Det værste er alligevel når den bare æder kommentaren, når jeg trykker Udgiv. SÅ opgiver jeg...

  SvarSlet
  Svar
  1. De dimser er en kilde til ufrivillige udfordringer... Jeg bliver også olm når mine indtastninger pludselig forsvinder ud i ingenting!
   Jeg synes jeg på det seneste har fået et nyt problem: Jeg får ikke mail om nye kommentarer på min blog! Eller dem jeg trykker Underret mig på andres...
   Det IRRITERER mig! Nu skal jeg så til at regne ud, hvor den knap gemmer sig i maskinrummet på iPad'en.... Eller computeren.... Hrmpf!

   Slet