torsdag den 14. august 2014

Altid på vejmod nye projekter... gerne flere på en gang!


Her ligger garnet linet op til at strikke Caminosjalet...Denne gang vil jeg strikke med store muslinger og pilgrimsverset ind i mellem....

Gåtur på stranden er strikket med den mellemste musling...

Så Caminoen bliver et stort sjal.
En kærlig omfavnelse, når man er træt....

Det glæder jeg mig til at strikke.
Men til togrejsen til København skal jeg have noget, der ikke kræver så meget, hverken garn eller plads...


Jeg har kigget med hos Hobbitten og jeg vil strikke My favorite Color af det samme blå garn som min Contiguous med V-hals.

Det passer med strikkefastheden til mønstret, som kan hentes gratis på nettet .
Det er godt nok på engelsk, men med lidt tålmodighed og sund fornuft, så kan man godt tygge sig igennem en engelsk opskrift.

Jeg kunne læse hos Hobitten, at der var mange fine detaljer i konstruktionen af cardiganen....
Så er der også lidt udfordringer....
Jeg glæder mig til strikketuren og København!

10 kommentarer:

 1. Rigtig god tur, jeg er så misundelig! Lov mig at gå i Sommerfuglen - hvis du ikke har været der, er det en oplevelse for livet! Smukke farver du har linet op til det næste sjal - det bliver spændende at se. Trøjen er sød, men den blå farve contiguous'en er i, den bliver jeg depri af...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg glæder mig til turen.... Jeg skal i hvert fald i nogle garnshops, når Gitte skal i Fantask! Har besøgt Sommerfuglen, men det er læææænge siden, den er nok en tur værd igen!
   Jeg kan nu godt lide blå, i mange varianter! Og det er det garn jeg lige har på lager og som passer til mønstret.... Som tidligere nævnt, kan du lære mig at bruge andre spændende garntyper!!!!

   Slet
 2. Nye projekter er altid spændende og farven blå i flere nuancer, falder jeg også tit for, men kan dog også lide mange andre farver, bare de er 'rene'
  God tur og god fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også godt lide rene klare farver, men synes at med alderen må de godt dæmpes lidt! Ellers kommer farven med mig inden i!
   Tak, jeg glæder mig til turen.

   Slet
 3. Pyh jeg er kommet helt bagefter - har haft nogle meget travle uger i klinikken - men mange projekter - jo naturligvis :-) I min stue har jeg mindst 4 steder, hvor der kan lægges garn frem til de næste projekter og så kan man jo gå og hygge sig med det - kikke på farverne og drømme om det ene og det andet :-) Det er en dejlig cardigan, du har valgt ud, den skal nok blive flot :-) Og endnu et sjal på vej, jamen så flittig du er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, det er skidt at være bagefter!
   Jeg elsker at gå og kigge farver, vælge, flytte rundt på.... Sikke meget man kunne strikke, hvis døgnet havde flere timer....
   Jeg ser frem til at strikke den cardigan.... og de store muslinger, men de må vente til efter Kbh!

   Slet
 4. Vi si'r rigtig god tur til og god fornøjelse i det københavnske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak.... og vi siger fortsat god arbejdslyst i den stråtækte!

   Slet
 5. God tur, Anne. Sidder lige i bussen hjem efter 4 dage i det københavnske. Mon du skal se Kunstværkermarkedet? Der er så meget flot, men man kører træt i 80 udstillere med keramik. Der er for få tekstiludstillere efter min smag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bodil. Ja, vi har da plan om Kunsthåndværkermarkedet lørdag. Vi ankommer jo allerede ved frokosttid. Og skal bo i Studiestræde... så det er jo lige for enden af gaden!
   Har kigget på udstillere... blandet landhandel, men man kan jo gå, når man har set nok!
   Ellers så er tiden sat af til en rundvisning i Operaen, Zoo, Den blå Planet, Tivoli, Frederiksborg/Hillerød og Kronborg/Helsingør.... eller noget helt andet hvis vejret driller! Vi har altid en idé liste, så der er noget at starte med...

   Slet