søndag den 12. oktober 2014

Mange masker...

det må være dagens kommentar til mit strikketøj!

Jeg strikker og strikker...
Der skal flyttes rundt med jævne mellemrum
Det gøres ved at skubbe en håndfuld strikketøj frem på wiren, mens man holder igen bagved...
Man kan ikke bare skubbe fra pinden og ud...

Så risikerer man at wiren bliver revet ud af fatningen...
OG SÅ ER JEG UDE AF FATNING!
Jeg har prøvet at samle masker op efter en sådan utilsigtet hændelse!!!!!!

Vi tog en pause fra de hjemlige pligter og kørte ud til campingvognen.
Der er til en tur mere .. og afregning for sæsonen
Der var høj vandstand...
Jeg smed en flise bag vognen for ikke at få våde fødder!!

Hjem igen...

Og så kunne jeg strikke videre.....

Det er tungt at arbejde med...

Og det ligner noget SJUSK på bagsiden, fordi alle trådene er muflet sammen....Jeg har valgt at lave noget intarsia-lignende for at få det hvide til at stå så rent som muligt...

Det giver lige nogle ekstra ender at slås med....

14 kommentarer:

 1. Det er mange masker og vil føles mangedoblet, hvis de ryger af pinden. Uanset hvad man beskæftiger sig med er pauser et pusterum der giver ny energi. Vi selv tog også en pause i dag. Camping havde vi forestillet os vi skulle nå et par gange i efteråret, men det er ikke nemt at få presset ind i kalenderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger dig... der kom lyde ud af min mund, da alle de masker røg af wiren!
   Vi skal bare ud i vognen og have det sidste pakket væk... Vi overvejer salg, da vi har for lidt ud af den!
   Kalenderen bliver hurtigt pakket med mange andre gode (og dårlige) dage!

   Slet
 2. Uf ja, det er vi vist mange der har prøvet - altså at wiren ryger af - for mit vedkommende bliver sprogets værste gloser fundet frem og anvendt med voldsom indædthed!
  Vi vil også af med vores campingvogn - det er ikke så attraktivt mere efter vi har fået Den Stråtækte, men det er altså ikke jer, jeg skal spørge, om I vil købe den ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke så mange "gloser", men de kan gentages... med følelse!!!!
   Ændrede vilkår medfører ændrede prioriteter (prioriteringer?) Og så må man jo få det bedste ud af mulighederne... Her er valget også færre enheder!

   Slet
 3. Hej Anne - Der er noget at holde styr på med så mange masker ;o). Hvad har du gang i? endnu et sjal ? Spændende hvad du nu finder på. Jeg glæder mig til at høre om jeres tur til unikummet - det kan I godt glæde jer til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona... Det er Caminosjalet der NÆSTEN er færdigt... Det er vist det største sjal jeg har strikket; 295 omgange + kant!!
   Jeg er så spændt på at besøge unikummet og Videbæk. Det bliver en rigtig tøsetur!

   Slet
 4. Hej Anne - har også prøvet, at pinden slipper wiren. Det var ikke skønsang, der kom ud af min mund ;-) Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de utroligste lyde der fremkommer ved den type uheld!!! Heldigvis er sjalet færdigt og kan fremvises, når der er lys nok til at fotografere.... det er faktisk ved at være et problem.... vintermørke er ikke til fotoseancer!

   Slet
 5. Uaa - masker af pinden på sådan et arbejde er jo næsten ikke til at holde ud. Jeg har gået til anskaffelse af rigtig lange rundpinde (2 og 3 meter) og de redder sådan et arbejde. Jeg brugte dem til mit store sjal og det var simpelthen skønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det Addi lace der har de lange rundpinde??? Jeg har mine sjae på 150cm wiren.... det går lige! Jeg har prøvet at samle to wirer til en længere, men det fungerede ikke for mig. Dels skulle maskerne hen over samlingen, dels blev omkreden for stor og uhåndterlig! Men jeg kunne godt forestille mig at strikke på 2m rundpind!

   Slet
  2. Jeg har brugt hiya hiya stålpinde. Men det er godt muligt at du finder addi lace i den længde også. Ebay har det meste..

   Slet
  3. Tak for oplysningen... den lægges lige på lager!

   Slet
 6. Jeg var ikke klar over at man kan få så lange rundpinde!
  Jeg glæder mig til du går i gang med min bluse, jeg håber jo at andre også får lyst ;O)
  Vi ar også en lille (H)ymer, som vi overvejer at skille os af med, andre prioriteringer - Anne, dit sprog er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lige startet på Brandeblusen. Havde den med til Seriøst Strik i aften. Der er en af pigerne der også har købt hos dig, så det bliver sjovt at se vores bluser vokse op!
   Tak... jeg kan godt lide at bruge det dejlige danske sprog!

   Slet