torsdag den 4. december 2014

4. December i julens farver....

Min jul er rød og hvid plus guld!

Jeg har prøvet at være "moderne"... og monokrom... og "multikrom"....
Det sidste var den gang, ungerne kom hjem med sjove kreationer fra børnehave og skole...
Disse kreative, men skrøbelige genstande er gået i stykker efterhånden.


Så udvalget af pynt er skrumpet, men det er lysten til at have hele huset indhyldet i nissestøv også!

Nu bliver der sat lidt frem efterhånden...Disse dejlige mini-julestjerner fik jeg forleden, da netværket var på visit.

10 kommentarer:

 1. For år tilbage, i tiden med små børn, gik jeg i december rundt med prædikatet kartoffelwoman pga en overdådig juleudsmykning i hjemmet. Nu er det sådan, at husbond omkring den 22. december graver julekassercfrem fra pulterrummet og fylder vindueskarme og andre vandrette flader med nisser og stads i tilfældig orden, for 'vi skal da have julepyntet' - ak ja, for lidt og for meget.... :) Jeg er egentlig rigtig glad for at lave smukke juledekorationer, men tåler ikke så godt osen fra stearinlys og hader decideret at splitte dem ad i starten af januar, så nu nøjes jeg med en enkelt krans

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er godt nok ikke blevet kaldt Kartoffelwoman... men jeg har haft meget hængende og stående!
   Juledekorationer plejer jeg at få to af, dem laver min mor. Jeg har ingen evner i den retning! De bliver nydt og er afpasset til at brænde ned i juledagene.
   Ellers er det egentlig en lettelse med mindre flitterstads... Der er bedre plads til at nyde de genstande, som rummer mange minder!

   Slet
 2. Her er der også taget meget ned med al julestasen. Det skal jo pakkes ned igen... Mine maileg nisser elsker jeg så de kommer tidligt frem. Dem kunne jeg forresten have fremme hele året hvis det var op til mig :-) Hellere lidt få og fine ting man er glad for end "plastic is fantastic". God førjul Anne!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en blanding af guld og gammelkendt! Og det med minder kommer frem og stå til glæde i december. Vi har så en tradition med at "glemme" et stk. pynt til næste jul... for ellers kan julestemningen ikke finde hjem til os igen!!
   Glædelig førjul Lone.

   Slet
 3. Jeg har oceaner af julepynt stående, men ikke meget af det kommer frem. Jeg har nogle Georg Jensen ophæng, der helt sikkert kommer op - og så har jeg lavet seks juledekorationer - det elsker jeg at gøre - og her i løbet af december dukker lidt flere ting op. Jeg har stadig nogle ting fra børnenes produktion. Og så elsker jeg engle - helst dem, der har et frækt glimt i øjet :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Georgs smukke julepynt kommer op.. og så har jeg det med nisserne, som du har det med engle... der skal være et glimt i øjet og noget rundt og hyggeligt ved dem!
   De har deres faste pladser...

   Slet
 4. Nemlig: Guld og rød og hvid. Det er også min jul efter børnehavepynten efterhånden forsvandt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er farver der lyser op og hygger i december... og så er det så meget nemmere uden alt det flimmer!

   Slet
 5. Det er så hyggeligt med julepynt, der kommer frem år efter år. Og det kan være lidt svært at følge med i 'julemoden' når man har disse traditionsrige ting, der kommer op fra den store kasse fra loftet ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er noget særligt ved at sætte de ting frem, man har samlet... som vækker minder og trækker tråde ned gennem ens liv....
   Og så må julemoden være for dem, der ikke har en rigtig julekasse på loftet!!!

   Slet