mandag den 18. april 2016

Signature....Et strikkeegotrip!

Jeg har nu læst om og set Signature Needle Arts strikkepinde.
Set dem hos Bodil Munch.
Læst om dem hos Liselotte og Lene og Charlotte... og flere andre jeg ikke lige kan huske...

Så tog jeg et hovedspring ud over min normale spærregrænse.
Jeg bestilte et sæt pind 3,5, med 80 cm wire og 120 cm wire.
Ialt 550kr.


P 3,5 er det jeg bruger allermest.
Hvis de er så gode som forventet...
Så er det 550kr.s ren strikkeglæde...


Jeg er nødt til at prøve dem....


Jeg vil starte med en ny Paris Toujours.

Jeg har 4 nøgler SilkWool liggende i en blød grå farve...

Jeg kan godt lide det enkle udtryk i sjalet og med 4 nøgler, kan det blive pænt stort!

Det er også godt som snakke-møde-tv-tur-strik!

Hvad jeg synes om pindene?
De er skønne at strikke med.
Fin spids, glat pind, behagelig wire, ingen friktion i overgangen, drejelig wire...

Indtil videre en god investering!

14 kommentarer:

 1. Meget spændt på hvad du fortæller når du har brugt dem lidt. En sådan investering er jo helt nødvendig!!!! Gid de havde dem tyndere, men det kan jo være at det kommer. Tillyke med gaven til dig selv. Nyd den!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Første indtryk er godt.
   Maskerne flyder behageligt gennem fingrene, overgangen er gnidningsløs.
   Jeg bruger også 3,25 og 3,75, så de kan skrives på ønskesedlen.

   Slet
 2. Jeg er nødt til at komme i gang med et projekt på p 4,5, så jeg kan få gang i min pind!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg kun anbefale dig, Mette. De er for gode til at ligge på lager!

   Slet
 3. De skal godt nok også være gode til den pris! Irriterende, at wirerne ikke kan bruges på alle pindestørrelser, men det er vel i bund og grund det, der gør dem lige en klasse bedre. Jeg kan også godt lide, at de tilsyneladende er meget, meget spidse, men jeg tror nu alligevel ikke, at den står øvert på ønskelisten. Endnu. Jeg er nødt til at prøve en først.

  SvarSlet
  Svar
  1. De ER gode. Om du så synes de er 395kr gode, må du selv vurdere.
   Vi er enige om at det er træls wirerne ikke passer flere pindestørrelser. Jeg er også spændt på, om fleksibiliteten ved Knitpro i det lange løb overtrumfer glæden ved at strikke med Signature...
   Jeg er meget glad for den lange spids. Perfekt til hulmønstret i Paris Toujours. Knitpro er mere buttet i spidsen og har kortere tilspidsning, om man så må sige.
   Jeg strikker videre og så må jeg evaluere senere. Så det ikke bare er begejstring over nyt gear!

   Slet
 4. Det er jo en "pæn" pris for strikkepinde, men hvis de er så gode, som det tyder på, er pengene jo godt givet ud - især hos dig, som strikker så meget. Tillykke med nyerhvervelsen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tog også en dyb indånding... Tak, Annelise. Men jeg tror pengene er godt anbragt i de pinde. Jeg nyder at strikke med dem. Lad lige tiden løbe hen over dem... Når nyhedens begejstring har lagt sig, så kommer en evaluering af Signature pindene og de andre. Jeg tror alle pinde har for/imod!

   Slet
 5. Til lykke med de nye pinde - det må jo være ren selvforkælelse. Glæder mig til at høre mere om dine erfaringer, når den første begejstringsrus har lagt sig ;-)
  Jeg investerede i KnitPro Cubics sidste år. Flere størrelse - 2 er allerede knækket - den ene lige i overgangen mellem wire og pind - den anden midt i wiren :( Men jeg elsker at strikke med dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Unni. Det er selvforkælelse. Og for at være så objektiv som mulig, skal der strikkes et stykke tid med dem og de andre pinde... så vil jeg vende tilbage med en beskrivese af pro et contra.
   Jeg har knææket flere træpinde, både inde i hånden og nede ved samlingen. Forleden hev jeg to wirer ud af samlingen; jeg hev ikke specilet hårdt.
   Så der er altså nogle ting der virkelig irriterer mig ved KnitPro, Nu er jeg spændt på hvordan jeg ender med at vurdere det hele....

   Slet
 6. Tillykke, Anne - jeg håber, du bliver lige så glad for den som jeg er :-) Det sjal er lækkert - måske jeg sku prøve at få plads til det blandt årets sjaler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lene. Jeg er nyder at strikke med den. Og Paris Toujours skal da med på to do listen. Det er enkelt og et godt slap af strik, når man lige er k8mmet igang.

   Slet
 7. Jeg er langt bagud i blogindlæg, og det forsøger jeg at rette op på. Jeg håber at der kommer en 3'er i Signature, den er savnet, men måske vil de ikke lave den, da deres salg til det europæiske marked er forholdsvis lille.
  At dampe garn var en dagligdags affære i mit hjem. Min mor strikkede på strikkemaskine og garnet hun brugte var tyndt uldgarn fra fraklip på uldfabrikkerne i Herning. Det blev vundet op, dampet og strikket 2-4 tråde sammen på strikkemaskinen. Men ofte skete det at min mor glemte en gryde med vand, og det kogte tørt, og det garnet kunne blive helt brunt og forbrændt - og gryden var ødelagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan jo ikke både være på Færøerne og følge med, Bodil!
   Der er godt nok mange der savner en 3'er. Vi kan kun håbe. Jeg bruger nu både 3,25 og 3,75, KnitPro købt hos Wollsucht i Rote Strasse.
   Mor brugte fløjtekedlen, som jeg husker det. Den dampstråle kunne man ret hurtigt køre et fed garn hen over og vupti vat det fint igen.
   Det var ikke så godt både at ødelægge gryde og garn! Uha... Det har nok givet nogle skæve bemærkninger i hjemmet...

   Slet