tirsdag den 27. august 2013

Negativ mobil!

Pludselig lignede mobilos et gammelt negativ fra dengang man brugte film og hentede sine billeder efter en uge......
Og jeg skal til London på torsdag...
Ikke uden mobil!
Ikke tale om.
Akut indkøb af ny teknik.
I med sim kort og voila..
Klar til nye eventyr. Nu med ny mobil med bedre kamera.

Og så er dette indlæg en test af "blogger" på iPad!

5 kommentarer:

 1. ØØøh, nysgerrig er jeg jo :o)
  Har du købt Samsung mobil og Apple Ipad ?

  Rigtig god tur
  Mange hilsener
  Ingid

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Ved godt at det lyder tosset.
   Men forklaringen er at jeg absolut bedst kan lide at bevæge mig rundt i Android systemet.
   Jeg bruger overvejende mobilen til sms, mail, surf, og foto.
   Jeg har endda overvejet en Nokia Lumia 925. Fordi jeg bruger kameraet i min mobil rigtigt meget. Men Windows skal være bedre før det bliver en handel!
   Min iPad blev valgt fordi den har den bedste skærm og Apple er blevet STÆRKT anbefalet af min søn! Og det var en kamp at komme ind i brugerfladen på iPad'en. Jeg synes ikke Apple er så logisk. Og jeg er mega utilfreds med at det ikke kan/vil snakke sammen med andre systemer. fx Word og Excel!
   Men indrømmet, det den kan, gør den perfekt. Jeg elsker at bruge JKnit til at strikke efter. Jeg tager fotos af mit strik, fordi den gengiver farverne bedst af de kameraer, jeg nu har. Og skærmen er virkelig god!
   Konklusionen er .... at træerne ikke vokser ind i den teknologiske himmel! Hvis jeg kunne lave et sammenkog af Apples skærm, Nokias kamera kombineret med iPad'ens, og så Androids brugerflade..... ville det nærme sig det jeg gerne vil have!!!!!

   Slet
  2. Ja JKknit er eneste grund til at jeg kunne have tænkt mig en IPAD, Jeg har en Samsung tablet 10.1 og den kan simpelt hen ellers alt.
   Men jeg klarer mønsterstrik I Adobe readers PDF foreløbig. En dag må der vel kunne laves en tilsvarende JKknit i Android.
   Mange hilsener
   Ingrid

   Slet
 2. Næ, det er da overhovedet ikke tosset ;-) Jeg har I-Pad og Sony Experia telefon, og det er jeg meget tilfreds med. Der er selvfølgelig de samme ulemper som du nævner, men dem har jeg vænnet mig til og jeg synes det fungerer helt fint det hele. Men jeg synes nu da ellers at Apple er meget logisk, og hvis man er strikkeinteresseret, er den uundværlig - næsten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en Sony Experia S liggende. Lækker mobil, med godt kamera... jeg kan bare ikke forliges med den.
   Jeg er faldet så godt til i Samsung Galaxy og nu med GS4. Den tegner til at bliver endnu bedre i brug end den 3'er der gik i negativ i går.
   Og jeg giver dig ret i at Apple er super til strikke apps.
   Måske vi skal lave en "hvad bruger du på din iPad"side???
   Mobile hilsner
   Anne

   Slet