mandag den 16. september 2013

Fanø venter forude....!

Jeg skal til Strikkefestival på Fanø! OG JEG GLÆDER MIG!!!
Jeg har aldrig været på Fanø, så jeg ser frem til både at se øen og til at opleve festivalstemningen...
Jeg skal have det hele med .. næsten... Jeg skal med til 3 workshops og til festaftenen.

Det med festaftenen er et tilvalg... Jeg vil jo så gerne opleve og have det hele med, men jeg får det skidt i større forsamlinger pga. mit høretab og Meniere.... Det er et tilvalg af festen på egne præmisser;jeg kan jo heldigvis tage hjem til campingpladsen når ressourcerne er brugt....

Jeg skal bo på Feldberg familie Camping, vi bestilte plads dengang det var sommer....
Vi skal bo i TELTVOGN!!!! Så vi be'r bare Guderne om godt vejr...!
Der bliver pakket tøj, regntøj OG støvler ned!

OG GARN... Jeg skal vist til at forberede mig til de workshops....
Lørdag eftermiddag er det "Begynd i et hjørne". Et spændende perspektiv!
Søndag formiddag (kl. 9 morgen!) handler det om Dobbeltstrik. Det er jeg spændt på at prøve, for jeg tror "æblerne" kunne gøre sig i dobbeltstrik!!
Søndag eftermiddag slutter festivalen med "Design din egen trøje". Håber at få et grundlag at arbejde videre med. Jeg vil gerne kunne designe min egen velsiddende trøje/cardigan/jakke....

Fik jeg sagt AT JEG GLÆDER MIG????????

2 kommentarer:

 1. Jeg vil ønske dig en rigtig god tur til Fanø og håber at du også får set lidt af øen selv om det er strik du kommer der for.
  Jeg ville ønske for jer at vejret blev lige så godt som det var for 2 år siden, men heldigvis foregår workshops indendørs, og jeg er spændt på at høre hvor meget du får lært, det er jo koncentreret undervisning så det skal nok blive spændende er jeg sikker på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Annelise... jeg vil sende dig en tanke eller to!
   Jeg ser virkelig frem til at lære noget nyt...
   Sjaler er jeg ret selvsikker på (!)... men der er så meget mere at prøve i strikkeuniverset, at døgnet har for få timer!
   Der skulle være wifi på pladsen.. jeg tager i hvert fald den bærbare med... Så må vi se om der kan komme et par indlæg og en stak fotos fra festivalen... ellers bliver det, når jeg er hjemme igen!

   Slet