søndag den 24. november 2013

Mere strikkehyggelageropbygning!

Torsdag flyttede flere af "musene" hjemmefra. Og lørdag udvandrede et par "får"....Så jeg hyggestrikker ... for det er vist godt med et lille lager!!!!

I torsdags var jeg jo sammen med netværksgruppen i Lemvig.
Og der var igen lejlighed til at bruge TegnStøttet Kommunikation. Vi er en god blanding af høreapparatbrugere og en CI (Cochlear Implant) opereret.

Vi prøver at holde god snak-en-af-gangen-kultur... men vi er kun mennesker! Da vi alle er i samme båd, er der plads til gentagelser og forklaringer, når der er en af os der ikke lige er med.
Det er det gode ved den slags grupper. For vi snakker meget lidt om høreproblemer. Det er strik, hobby, oplevelser, børnebørn, mad...... Og samværet, der er der vigtigste.

Forresten findes der en TegnApp til både Android og Apple. Gratis. Til fri afbenyttelse. Hvis nogen har lyst til/brug for at repetere eller lære nye tegn.

Fredag aften havde vi hele familien (alle 6!) samlet om bordet til mad og snak. Det var så dejligt. Og den eneste julehygge vi får samlet i år.
Alle arbejdsårene har det være mandens vageter der forstyrrede... nu er en af ungerne ude 3 uger af gangen og en anden har "overtaget" vagterne. Så det kræver lidt praktisk planlægning at samle flokken nu om dage... eller igen!

Lørdag og søndag er blevet brugt til at hvile hovedet... og ørerne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar