onsdag den 17. september 2014

Strikkehyggeoplysningsaften

Vi var vist 11 på biblioteket i aften... jeg fik ikke fintalt rundt om bordet.
Men snakken gik og der blev delt oplysninger om opskrifter, blade, bøger...
Jeg så bogen Grønland af Anette Danielsen.
Skønne billeder fra Grønland og mange anvendelige, smukke modeller.
Bogen er noteret på min ønskeseddel!

De næste møder er 22.10.2014; Skubbet pga Efterårsferien! d. 19.11.2014 og d. 17.12.2014.
Sæt kryds i kalenderen. Alle er velkomne,

Hjem og læse ny indlæg i blogland...

Og Hvad er livet uden garn? skriver at Strikkedysten har fået egen hjemmeside...

Ind og kigge... for det vil jeg gerne se på PC..
Det er jo TV Syd og de sender ikke her i sognet!
Men den nye side ser indbydende ud... og mon ikke der kommer mere på efterhånden...


Bodil spurgte under sidste indlæg, hvordan robotspionen blev indsat...
Vi er så trætte af at blive spammet !
Jeg synes også det er lidt bøvlet, når jeg skal taste de slørede tal... men altså... jeg håber I lægger kommentarer alligevel...

11 kommentarer:

 1. Dejligt når man får en hyggelig aften,og jeg skal da ihvertfald også se den store strikkedyst , godt os længere nordpå kan se det på nettet,ellers måtte vi jo crashe et hjem som kan,det må vi da ikke gå glip af ,jeg kommenterer bare fra iPad eller pc,fra mobil bliver det alt for bøvlet :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nettet har mange gode sider.... Om jeg bruger PC eller iPad... Det ved jeg ikke endnu.. Det må afprøves!
   Jeg er meget spændt på indhold og udfordringer i programmerne.

   Slet
 2. Det bliver spændende at følge strikkedysten. Vi er så heldige, at vi kan se TV Syd, men pc'en er selvfølgelig et godt alternativ.
  Jeg har haft robotten på min blog fjernet en gang, men fik den hurtigt sat på igen, for det væltede ind med alskens spam! Men det er da noget bøvlet at skulle indtaste de tal hver gang, man vil kommentere, og det afholder sikkert også nogle fra at kommentere. Ærgerligt, men sådan er det så.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke da noget vrøvl, jeg skrev! Det er jo ikke robotten, jeg havde fjernet, men robotspionen! :))

   Slet
  2. Det er godt man kan gå via nettet og se udsendelserne fra de øvrige lokalkanaler.... Jeg glæder mig til TV MV og Kludetæppet efter at have bværet publikum; det kan jeg så heldigvis se på TV, TV N har gode haveprogrammer... alle kanalerne har jo noget man gerne vil se...
   Og så er det da irriterende med det spam.... håbede at slippe for spionen, men jeg synes det bliver værre og værre med spam.... Så derfor er den genetableret!

   Slet
  3. Det er mere irritament end et problem med spionen; kan jeg ikke læse tallene er det jo bare at trykke på den lille cirkelpil og få et nyt sæt op. Jeg er bare slem til at hoppe videre til næste blog, når jeg har skrevet kommentaren og overse spionen... og når jeg så lukker ned, er min jo kommentar pist væk!!!

   Slet
  4. Haha, ja sådan er det jo, når man er for hurtig!

   Slet
 3. jeg glæder mig sådan til at se strikkedysten, og det er dejligt at kunne se den på pc'en, så kan jeg selv bestemme. Jeg har ikke længere problemer med spam, jeg tror alle, undtaget en robot, kan klare det spørgsmål man skal svare på. Men jeg har problemer med abonnenter, jeg har efterhånden ca 600, og jeg kan se på navne og emailadresser, at de er fra en robot! Jeg ved ikke hvordan jeg skal stoppe det. Er der nogen der ved det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi bliver vist mange, der sidder der bag skærmen ....
   Hm... Så vidt jeg kan se under abonner pr mail er der kun 11 hos mig? Men jeg kan ikke komme længere ud og se hvem...
   600 lyder da helt vildt... Har wordpress ikke en "Hjælp" funktion?
   Min blog er helt åben, alternativet er vel at begrænse, hvem der kan sende kommentarer til registreret bruger/open ID og -her- googlekonto..? Og det vil da være træls, det er jo sjovt at kunne kommunikere med alle! Altså undtagen spammere!!!!

   Slet
 4. Jeg tror nok, at jeg er kommet udenom spam på min blog ved at fravælge den mulighed, at anonyme kan kommentere. I forvejen var den ingen anonyme, der kommenterede, så jeg håber ikke, at jeg har lukket af for nogen. Jeg sidder også klar til strikkedysten. Det lader til, at jeg kan se TVSyd via parabolen, så jeg sidder klar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har et par stykker der går ind som anonyme men underskriver med navn... og dem vil jeg ikke lukke af for!
   Du hører til de heldige... Der kommer et oplæg allerede i aften... 19.40... så vidt jeg husker... Det bliver spændende at se, hvad de har stablet på benene... Vi har ikke ret meget af den slags i TV; kun de efterhånden gamle udsendelser på DK4.

   Slet