fredag den 22. juli 2016

Pakkepost...

Jeg har oplevet, at min strikkefasthed ikke altid passer med det ordinerede.
Jeg har flere gange bruge de skæve numre, jeg købte hos KnitPro hos Wollsucht i Flensborg.... Og undrer mig over, at det er svært at finde pinde til KnitPro i x,25/x,75 i DK.

En søgning på nettet førte mig frem til Englegarn.
Her kunne jeg supplere mit Chiagoo udstyr og valgte et sæt med tyndere pinde og en kortere pind i 2,75, samt flere wirer.

Sættet med de tyndere pinde kommer i en fin lille pose, der passer ind i etuiet med de andre pinde.
Den lille boks indeholde samleværktøjet.
Der er pinde (1,5-1,75-2-2,25-2,5) 3 kabler, pindemåler, markører, kabelsamlere, endestoppere, samlenøgler og et gummihjerte til at holde pinden fast ved montering.

Jeg valgte at supplere denne serie, fordi KnitPro har ikke så tynde pinde... og de har heller ikke den fine spids, som Chiagoo pindene har.

Man skal ikke gå ned på udstyr!!!!

10 kommentarer:

 1. Knit Pro har "skæve" størrrelser i mange af deres produkter.F.eks er der Knit Pro Zing i faste rundpinde str 2,0 , 2,25 , 2,5 , 2,75. som bl.a kan købes hos rasmilla .Zing pindene er mere spidse end de andre pinde.Her til august bliver der udgivet Knit Pro Zing strikkepinde i udskiftbare pindestørrelser.Hver farve har sin egen størrelse.Jeg ved ikke om Rasmilla vil få disse.Jeg håber at de får dem,således at man igen kan købe Zing pindene som helt klart er de bedste sammen med Knit Pro Cubisk. Se iøvrigt www.knitpro.eu

  mvh Brit

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig om Zing, Brit. Jeg har strømpepinde og to rundpinde i serien, i øvrigt købt hos Rasmilla! Og ærgrede mig over, at de ikke var i udskiftbar version. De er meget behagelige at strikke med. Så jeg håber også, at de kommer til DK.
   Jeg har både træ, stål og carbonz. Træ er favorit til sjalerne. Stål og carbonz er bob bob! Min håndsved giver gult metal og sorte fingre!
   Derfor endte jeg med at supplere i Chiagoo serien....

   Slet
 2. Det har også irriteret mig, at jeg ikke har kunnet finde KnitPro i mindre størrelse end 3,0, så tak for info - både til dig og til Brit :-)
  Må vist endnu en gang overveje ChiaoGoo - er bare principielt imod at køre med to mærker, så jeg vil også kigge hos Rasmilla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes også, det var irriterende, Ellen. ChiaGoo har jeg egentlig haft i flere år og ikke været helt glad for dem. Men min smag i strikkepinde har åbenbart ændret sig. Nu kan jeg godt lide de glatte pinde og fine spidser.
   Jeg er også glad for info fra Brit. Håber en god efterspørgsel på Zing, kan få forhandlerne til at tage dem hjem! Og så var det endnu en god grund til at besøge Rasmilla på næste Kulturtur!!!

   Slet
 3. Det lyder spændende, vi må holde øjne og ører åbne.
  Fåes chiagoo med forskellige spidser lace/alm ? Dem jeg har er lige lidt for spidse til mig men jeg bruger den pt til lace og indrømmet der er den fin. Tør bare ikke tage dem med i flyveren, tænk hvis de tager dem fra mig ! Så jeg må nøjes med bambus i luften og de andre i kufferten til vi når frem.
  Vi må besøge Rasmilla næste gang du kommer til Kbh, har du nogen dato ? Så jeg kan sætte kryds X i kalenderen !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er med at være vaks ved havelågen., Helle.
   Jeg ved ikke om ChiaGoo fåes med flere typer spidser. Personligt er jeg glad for den lange tynde spids. Men det er jo en smags sag.
   På flyet er det med at have gamle bambuspinde i brug... og det er vist ikke en gang nok altid! Har du forhørt hos flyselskabet?
   Der ligger ikke nogen planer for Københavner tur p.t.

   Slet
 4. Ja, lige præcis. Udstyr skal man ikke gå ned på. Har lige begyndt at prøve ChiaGoo og de virker ret gode. Det er jo lidt tyngre vaiere siden der er stål indeni. Men de ligger godt i hånden. Knitpro har jeg i 2.5mm som rundpinde. Under 2.5mm bøjer de så meget at de ikke kan bruges... Godt du lige fandt et sted at handle!!! Kan jo forresten anbefale ebay til pindehandel. Der finder jeg altid det jeg skal bruge når jeg ikke finder det her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Udstyr er vigigt; både for resultat og arbejdsglæde, Lone.
   ChiaGoo har også tynde kabler/wirer. De klare gennemsigtige. Det er dem jeg bruger.Til de nye, helt tynde pinde, kan jeg dog kun bruge stålkablerne.
   Jeg har ikke brugt KnitPro tyndere end 3. Mine favoritpinde er 3 og 3,5. Og træpinde i 3 knækker mellem fingrene på mig. Prøvede også de pink i kunsstof, de bøjede inde i hånden. Det kunne jeg ikke lide! Zing og Chiagoo er dem jeg synes bedst om... og Signature!
   Ebay har jeg ikke stiftet bekendtskab med.. det må jeg kigge nærmere på.

   Slet
 5. Man må ALDRIG gå ned på udstyr ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig, Mette! Godt udstyr gør det hele meget sjovere😊

   Slet