fredag den 16. august 2013

Netværk, - sikkerhedsnettet under dig!

Værdien af netværk og venner kan ikke vurderes!
Jeg har nydt en eftermiddag i godt selskab med to veninder. Et venskab vokset ud af høretab og fælles problemer og et kursus i 2001 på Castberggård: Tidligere døvehøjskole, nu et sted med mange tilbud til og for folk med høreproblemer. http://cbg.dk/ 
Vi deltog på kurset BevarDitArbejde og fik hjælp, vejledning og viden til at tackle høreproblemerne i hverdagen og arbejdslivet. Efterfølgende mødtes vi ca. hver anden måned og udvekslede erfaringer. Over 10 år blev det til mere end møder med ligestillede.
I dag er det den mindste del af vores fællesskab, der rummer hygge, ture, rejser, teater....
Det er da værd at dyrke!!!!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, når venskaber udvikler sig. Min datter har også været på Castberggård et par gange, dog som tolk, hun har nydt at være der

  SvarSlet
  Svar
  1. Castberggård er min oase midt i verdens larm! Det er så afslappende at være sammen med ligestillede. Forholdene er tilpasset brugerne. Der er teknisk udstyr; mikrofon til teleslynge, skrivetolk, tegnsprogstolk, TSK tolk. Kulturen gør at man tale en af gangen!!!
   Nåh- ja, og man bor godt. Og spiser godt!
   Jeg vender tilbage på kurser af forskellig art. Har været på fotokursus, strik, slægtsforskning, ugekurser med blandet indhold. jeg kan mærke at jeg ikke har været der i år... det har bare ikke passet med datoerne!
   Men det kommer og så kommer Castberggård med på bloggen igen....

   Slet
  2. Det lyder vildt spændende, sikke meget forskelligt du har deltaget i

   Slet