torsdag den 26. september 2013

Ubeslutsom.....

Mellem to stole...
Overspringshandlinger....

Det endte med at vi ryddede ud på loftet; gamle møre gulvtæpper, madrasser mm. Det er skidt med et "hamstergen" i huset (jeg nævner ingen navne!!!). Det medfører alt for meget "på lager" og for lidt overblik over lageret... Så nu fik loftet en tur... og i dag er jeg øm i ukendte muskler, af at krybe frem og tilbage i sammenkrøllet tilstand, og med blå pletter på af sammenstødet med loftsbjælkerne!
Og vi er IKKE færdige!Efter den omgang slappede jeg af ved computeren... fuskede med et stort mønster; det vil ikke som jeg vil...


Så kunne jeg da også begynde på "æblesjalet"... Men det spiller ikke i farverne....Og skal det så være med fyldt skrogeller åbent skrog?

Jeg kunne jo også begynde på et med røde æbler på lys bund....
UBESLUTSOM...........

4 kommentarer:

 1. Ja, Anne. Efter min mening skal det være med fyldt skrog, men det kan jo være at man bedre kan vurdere det når der kommer flere fyldte æbler på, men spændende ser det ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise.... Ja, det var jo også det jeg nåede frem til da jeg havde strikket og kigget og ikke fået den "rigtige mavefornemmelse" .... Nu lukker jeg den spids af og prøver med et fyldt skrog.... Fortsættelse følger.....!

   Slet
 2. ...og det kommer sikkert også an på om det er røde eller gule æbler om de skal være fyldte .
  Kender meget godt det med tomrum efter et stort projekt er færdigt.

  Hilsen Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingrid
   Tomrummet er blevet fyldt med strikkeprøver... Farverne opfører sig ikke pænt ;-)
   Tror mest på røde æbler med lys bund lige nu!.......Det skal prøves!
   mvh. Anne

   Slet