tirsdag den 20. januar 2015

Husk "Strikkehygge"... og en gåtur

Lige en reminder:
Der er jo STRIKKEHYGGE i lokale 2 på Holstebro Bibliotek i morgen aften kl. 18.30-21.00I går blev jeg forhindret i at komme ud...

Så i dag blev støvlerne snøret og jeg kom af sted...
Ingen vind, men let snuskregn, der fedtede brillerne!Jeg ved ikke, om jeg skridtede for hurtigt af sted, men jeg fik ondt langs skinnebenene... Det var ret ubehageligt.

Det fortog sig og jeg gik standardrunden...

9 kommentarer:

 1. det er musklerne bagpå der går om til skinnebenene ,husk strækøvelser, det hjælper, har også prøvet det, og det gør ondt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sonja. Hvilke øvelser passer bedst til lige de muskler? Det var kun på forsiden/ydersiden af skinnebenet jeg fik ondt...

   Slet
 2. Nu lyder jeg meget negativ, men det var det, der skete for mig, da jeg for nogle år siden besluttede mig for at løbe nogle kilo af. Jeg fik vildt ondt foran på skinnebenene, så ondt, at jeg gik til lægen, som sagde, at det er en betændelsestilstand, og at jeg skulle holde op med at løbe. Jeg måtte gerne gå, men ikke så stærkt, at det gjorde ondt, og når det begyndte, var der dømt pause. Det kommer åbenbart for nogle, hvis man går (!) for hårdt til den.
  Jeg håber ikke, at det er det, men jeg ville ikke undlade at gøre dig opmærksom på, hvad det måske kunne være, men hvis, er det faktisk bedst at slappe lidt at - min læge sammenlignede det med seneskedehindebetændelse, og det hjælper altså ikke at prøve at arbejde sådan en væk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok noget i den retning! Jeg tror jeg gik for hurtigt og så spænder jeg i "løftemusklen" til foden. Nu prøver jeg at gå langsommere og kun kortere ture; 3-4 km.
   Jeg havde noget lignende da jeg -også- prøvede at løbe. Men de drømme har jeg droppet... Jeg vil bare gerne kunne gå nogle gode lange ture....

   Slet
 3. det er lægmusklen du skal strække, da musklerne fra læggen hæfter sig på dkinnebenet, det er derfor det gør ondt på skinnebenet, kan følge dig , har selv haft så ondt at jeg ikke kunne gå, fik det afhjulpet hos fys. og fik nogen strækøvelser til at afhjælpe:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må have strækøvelser indlagt efter gåturene, Sonja.
   Kan forhåbentligt klare det uden fys.

   Slet
 4. Har også haft det - og det er, når man går for hårdt til den. Jeg får det, hvis jeg ikke har gået i lang tid og så synes, at NU skal det være og det skal være meget. Det er lige præcis, når man løfter forfoden, at man mærker det. At nedsætte farten kan sagtens hjælpe.
  God bedring med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Unni... jeg håber jeg kommer igang igen... snart. for jeg har det meget bedre, når jeg kommer ud og gå.
   Nu prøver jeg at gå i travesko i stedet for støvler, gå langsommere og lave strækøvelser bagefter!

   Slet
  2. Så er du godt dækket ind :-)

   Slet