Også til julefrokosten; det er 2. juledag her hos os.
En uundværlig del af dansk frokostbord er marinerede sild...
Her i huset har vi denne favorit....
Sild i creme fraiche; også kaldet Sildesjask!
2 dl
creme fraiche røres med
1
spsk. Sukker
1
knsp. Hvid peber
1
tsk. Fransk sennep
Tilsæt
50g
æbler i tern
50g
løg i skiver
Tilsæt
evt. lidt fløde det runder smagen af!
Marinerede
sild i passende stykker anrettes på et fad og ”dressingen” fordeles hen over.
Trækker
et par timer i køleskabet.
Pyntes
med karse og serveres til godt brød. Dertil øl og en snaps…
Velbekomme!
Hej Anne
SvarSletHer hos os er der også altid sild på julebordet. Men vi en favorit der hedder "Borgmesterindens sild" minder meget om din.
Ligeledes marineret sild i småbidder anrettet midt på fad med creme over og æggeblomme sne og små øer af hakket syltede rødbeder, hakket kogt æggehvide og hakket løg og tilsidst pyntet med karse
Velbekommen
Glædelig til dig og familien
Kh Helle
Mmmh... det er også en god blanding!
SletHåber, du når i mål med alle dine projekter.
Glædelig jul til dig og dine.
Kh. Anne
Sild sild sild. Masser af sild hører til et rigtigt julebord. Kunne godt tænke mig at prøve disse. Tak for inspiration. Og glædelig jul til dig og dine.
SvarSletSild er et must! Og lidt forskelligt er godt.
SletDejligt som man kan finde inspiration i blogland!
Glædelig jul.
Jeg skal også have julefrokost 2. Juledag, jeg tror da at din variation skal afprøves. Nu må jeg også i gang med de sidste juleindkøb. Iris har jo optaget de sidste dage, men de kommer hjem i dag.
SvarSletDu har vist været på hyggeoverarbejde!
SletHuskesedlerne bliver krydset af i disse dage... Noget skal jo købes sidst så det kan holde sig.... Selv om der ikke er lukket helt ned som i "gamle dage".
Sild i creme fraiche er en frisk og lettere i smagen end karry sild og kryddersild.