lørdag den 29. juli 2017

Lace fra The Artisan af Helga Isager; med mine tilpasninger og kanter...


Gina stod model allerførst
Hoffotografen blev sat i arbejde...



Det er en blød, let, luftig, lækker bluse...

Der skal en lille top under...
synes jeg!

Virkelig fin pasform

Plads til kurverne...

Jeg er glad for, at jeg strikkede tre mønstre ekstra.
Jeg kan godt lide længden her...
Også bagfra.

Jeg har brugt ca. 210 g Spinni købt hos Henrichsens Uldspinderi i Skive.

Strikket på p 3.
Mønstret er hurtigt memoreret og så skal man liiige strikke en rapport mere!

Blusen sad på Gina og jeg overvejede for og imod... kant i halsen...?

Jeg er godt tilfreds med den bløde afrundede udskæring, men syntes der manglede noget til at matche de andre kanter.
Mønstret anviser en lille rolleau kant, men den synes jeg er for tyk/markant.

Jeg valgte i stedet at samle maskerne op på p 2,5 og strikke en omg vr, en ret, en vr, en ret og lukke af med vrang.

Det gav lige det, jeg manglede og det matcher de tre retriller på de andre kanter....

Finito.

Lige en selfie for at vise halsudskæringen i brug

Jeg tror, jeg bliver nødt til at strikke en mere...
Jeg har noget Madelinetosh Prairie liggende...

Den lyse er lys grågrøn, hedder Celadon
Tre fed skulle være nok.....

I går havde chefkokken fødselsdag og friaften!

Vi hyggede os sammen på Restaurant Flammen i Herning.
Et uformelt sted, der passer fint til os.
Der er friske råvarer i salatbaren, lækker laks og tunsalat med friskbagt brød til forretten, flere typer kartofler og godt kød efter eget valg som hovedret.
Alt som buffet. Kødet skæres ud efter ønske.
Og de giver en gratis kop kaffe eller dessert på ens fødselsdag.... Erik valgte italiensk is.

Gamle flasker, ting og skilte er pynten, suppleret med trækævler og akustikplader er der en behagelig lyd. Noget jeg sætter stor pris på!
Mobile rumdelere med store skind over giver mulighed for at sidde afskærmet.



4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Mange tak, Conny. Jeg er også glad for blusen. Overvejer at strikke flere!!!

      Slet
  2. Hvor er den blevet flot - og sidder fantastik på dig.
    Har ikke prøvet Flammen endnu, den står på min bucket liste ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. TAK, Karin. Den er virkelig blevet god...
      Vi synes Flammen passer til vores kulinariske referencer.

      Slet