fredag den 17. november 2017

At have have... er hårdt arbejde...

Jeg har før skrevet om vores vilde have...
Ja, en frostklar morgen ser alt jo smukt ud.
Billeder kan tages fra den pæneste vinkel!

Nu har vi fået hjælp af en prof. med motorsav...

Lige nu ser det ud som om en tornado er kommet forbi.
Nogle timers arbejde med saven og der er mange timers slæbearbejde med grene ud til containeren...

Erik nåede langt igår...
Og fortsatte til morgen med at fjerne alt det, der faldt ud mod cykelstien bagved...

Anhængeren blev rullet derom og så blev der læsset... og læsset...

Det kommer til at give lys og luft... når vi er færdige med projekt rydopidetgamle!

Der skal sættes buske med blomster, siden bær og smukt løv til efteråret.
Sættes løg, så der er noget at glædes over i foråret...
Og masser af bunddække til at holde ukrudtet nede!

10 kommentarer:

 1. Jeres have ser altså også kæmpestor ud! Hvor stor er jeres grund? Det bliver flot, når I engang bliver færdige - en have med masser af blomster er altid en nydelse.
  Jeg kan anbefale en mamelukærmebusk. Jeg plantede en lille pind i foråret; den er nu en pæn lille busk, blomstrede næsten umiddelbart efter plantning og den blomstrer på livet løs endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den føles også stor!!! Vi har 1148kvm. Der går så hus, udestue, foran huset og den lange indkørsel fra... Men resten er have/køkkenhave.
   Mamelukærmebusk har jeg ikke hørt om før; det må Googles. Planer om aroniabuske og andet med bær og smukt løv. Har også kig på glasbær, som jeg så første gang i Gråsten slotspark.

   Slet
 2. Dejligt Erik har haven at lege i, når du tager på tur til Kbh. Og dejligt at komme hjem, hvor du så kan give Erik en hjælpende hånd.
  En smuk have, uanset årstiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han har virkelig været flittig og hårdtarbejdende.. Nu glæder vi os til de sidste kvas og grene er slæbt ud, så vi kan se, hvad der er at arbejde med.
   Der er altid noget smukt i en have. Og fuglene elskede vores ustrukturererede have... De er lidt utilfredse med, at vi sådan rydder ud!

   Slet
 3. Uha ja - haven .. en evig kilde til dårlig samvittighed hos mig. Men man skal virkelig være over det, for at naturen ikke tager over .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også været til kronisk ondt i samvittigheden her! Ny forventer jeg at den bliver indrettet, så jeg kan overkomme den. Med buske og bunddække...

   Slet
 4. Det er noget af et arbejde I har gang i, men det skal nok blive flot, når I får etableret haven igen. Havearbejde er hårdt abejde, men det hiver også mange glæder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er er stort projekt, Pia. Jeg kan se for mig, hvotrdan det skal komme til at se ud... Håber vi formår at gennemføre det!
   Med bærbuske, smukt løv, bunddække og blomster...

   Slet
 5. Stort projekt i har gang i. Men hold op hvor det pynter når der bliver ryddet op. Ofte ser man haver bare får lov at vokse, og så sker der som regel en hel masse når huset bliver handlet med.
  Håber I får lavet en have der passer jer i forhold til vedligehold.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt nok en større omgang! Vores buske har fået lov til at vokse for vildt og hækken var gammel og hullet. Så nu får vi en helt ny bagvæg i haven. Jeg håber så det bliver, som jeg forestiller mig!!! Og at bunddækket giver fred for det værste lugearbejde...

   Slet